VÅRE PERSONLIGE TRENERE

Christina Marceliussen

Har rollen som administrasjonsansvarlig på Aktiv trening Arendal i tillegg er jeg sertifisert PT via AFPT og jobber som gruppeinstruktør, resepsjonist og ellers med ting som trenger å fikses rundt på huset. 

Holder på å utdanne meg videre som kostholdsveileder og rehabiliteringstrener via AFPT, fordi jeg brenner for å hjelpe folk til å få en bedre hverdag.

Kontakt meg gjerne på Christina@aktivtrening.no

Øyvind Johansen

Øyvind er fast ansatt som PT og instruktør på sine Functional 45 og sirkeltreninger hos oss. Han har sin utdanning fra Akademiet for Personlig Trening, er daglig leder for Arendal bokse og kickboxingklubb og har lang erfaring med gruppetimer. Øyvind har trent på Aktiv Trening Arendal i 10 år, er godt kjent på senteret og en naturlig del av staben. 

«Jeg ønsker å formidle hvor enkelt, morsomt og funksjonelt trening kan være og følger opp kundene for å føle mestring og bli mer selvstendige»

Mail: personligcoaching@gmail.com  

Tlf: 95425989

Janne Caroline Metveit

Janne Caroline er utdannet PT og Kostveileder fra Akademiet for Personlig Trening. Fra å være livredd og usikker på hva som ville møte henne som medlem hos oss, har hun i løpet av de siste to årene vært ofte og milevis utenfor komfortsonen sin når det kommer til trening og livsstil. 

Gjennom denne prosessen har Janne Caroline utviklet en stor interesse både for faget, og et ønske om å hjelpe andre på en slik måte hun selv har blitt møtt. Slik at hun har blitt trygg nok til å ta vare på egen helse, noe som har gitt henne svært mye!

Kontakt: jannecaroline-pt@outlook.com – Resepsjonen: 99030676

Mari Mæle Gjeisklid

Mari er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole og har flere helsefaglige og treningsfaglige utdanninger og sertifiseringer bak seg. Med sin brede erfaring og bakgrunn tar hun i mot alle PT kunder med stor glede, uansett mål og forutsetninger. 

Mari har etter flere år i også helsevesenet og arbeidsmarkedsetaten, sett nytten av hvordan trening og livsstilsendringer uansett utgangspunkt og målsetninger kan skape en helhetlig god helse og livskvalitet. Som skal vare for resten av livet!

Kontakt: mari@aktivtrening.no – Resepsjonen: 99030676