VÅRE PERSONLIGE TRENERE

Christina Marceliussen

Har rollen som administrasjonsansvarlig på Aktiv trening Arendal i tillegg er jeg sertifisert PT via AFPT og jobber som gruppeinstruktør, resepsjonist og ellers med ting som trenger å fikses rundt på huset. 

I tillegg er jeg sertifisert kostholdsveileder og rehab trainer via AFPT, fordi jeg brenner for å hjelpe folk til å få en bedre hverdag.

Kontakt meg gjerne på Christina@aktivtrening.no

Øyvind Johansen

Øyvind er fast ansatt som PT, resepsjonist og instruktør på sine Functional 45 og sirkeltreninger hos oss. Han har sin utdanning fra Akademiet for personlig trening og etter mange år som daglig leder og trener for Arendal bokse og kickboxing klubb, har han lang erfaring med gruppetimer. Øyvind har trent på Aktiv Trening Arendal i 11 år, er godt kjent på senteret og en naturlig del av staben. 

«Jeg ønsker å formidle hvor enkelt, morsomt og funksjonelt trening kan være og følger opp kundene for å føle mestring og å bli mer selvstendige»

Mail: personligcoaching@gmail.com  

Tlf: 95425989

Janne Caroline Metveit

Mari Mæle Gjeisklid

Mari er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole og har flere helsefaglige og treningsfaglige utdanninger og sertifiseringer bak seg. Med sin brede erfaring og bakgrunn tar hun i mot alle PT kunder med stor glede, uansett mål og forutsetninger. 

Mari har etter flere år i også helsevesenet og arbeidsmarkedsetaten, sett nytten av hvordan trening og livsstilsendringer uansett utgangspunkt og målsetninger kan skape en helhetlig god helse og livskvalitet. Som skal vare for resten av livet!

Kontakt: mari@aktivtrening.no – Resepsjonen: 99030676

Cathrine Stenberg

Cathrine jobber som PT, instruktør og resepsjonist hos oss i Aktiv trening Arendal. Hun har sin utdanning fra Akademiet for personlig trening. I tillegg jobber hun som helse-fagarbeider i Arendal kommune

Mail: Cathriine_s91@hotmail.com

Kontakt: 45809318