VÅRE PERSONLIGE TRENERE

Ann Karin Andersen

Ann Karin har i tillegg til sin PT utdannelse, Instruktør utdannelser/sertifiseringer og lange fartstid i bransjen, en svært solid, bred erfaring og kompetanse. Noe alle PT kundene hennes har stor glede og nytte av! 

Ann Karin har en fantastisk evne til å skape trygghet, og legge tilrette for at du skal nå dine mål! Uansett om du er i en overgang fra en rehabiliteringsfase, vanlig mosjonist, idrettsutøver eller bare har store «hårete mål» du ønsker å nå. Som Roede kursleder vil hun også kunne gi deg råd og tips ifht kosthold som også er en viktig del av en livsstilsendring. 

Kontakt: annkarin@aktivtrening.no – Resepsjonen: 99030676

JJanne Caroline Metveit

Janne Caroline er utdannet PT og Kostveileder fra Akademiet for Personlig Trening. Fra å være livredd og usikker på hva som ville møte henne som medlem hos oss, har hun i løpet av de siste to årene vært ofte og milevis utenfor komfortsonen sin når det kommer til trening og livsstil. 

Gjennom denne prosessen har Janne Caroline utviklet en stor interesse både for faget, og et ønske om å hjelpe andre på en slik måte hun selv har blitt møtt. Slik at hun har blitt trygg nok til å ta vare på egen helse, noe som har gitt henne svært mye!

Kontakt: jannecaroline-pt@outlook.com – Resepsjonen: 99030676

Mari Mæle Gjeisklid

Mari er utdannet PT ved Norges Idrettshøgskole og har flere helsefaglige og treningsfaglige utdanninger og sertifiseringer bak seg. Med sin brede erfaring og bakgrunn tar hun i mot alle PT kunder med stor glede, uansett mål og forutsetninger. 

Mari har etter flere år i også helsevesenet og arbeidsmarkedsetaten, sett nytten av hvordan trening og livsstilsendringer uansett utgangspunkt og målsetninger kan skape en helhetlig god helse og livskvalitet. Som skal vare for resten av livet!

Kontakt: mari@aktivtrening.no – Resepsjonen: 99030676

Øyvind Johansen

Øyvind jobber som selvstendig PT hos oss. Han har sin utdanning fra Akademiet for Personlig Trening, er leder for Arendal Bokseklubb og Instruktør for blant annet Aktiv på dagtid. Øyvind har trent på Aktiv Trening Arendal i 10 år, er godt kjent på senteret og en naturlig del av staben. 

Øyvind har et brennende ønske om å hjelpe mennesker med å komme i gang med trening. Slik at han kan få vist alle fordelene trening og fysisk aktivet har å by på!

Kontakt: personligcoaching@gmail.com- Tlf: 95425989