Våre Gruppe instruktører

Cathrine Stenberg 

Cathrine jobber hos oss som både gruppeinstruktør og respesjonist. Hun har timer i Les Mills Bodypump, Core, og er snart også sertifisert i bodystep. Cathrine har også timer i  Run ride row. 

Christina Marceliussen

Har rollen som administrasjonsansvarlig på Aktiv trening Arendal i tillegg er jeg sertifisert PT via AFPT og jobber som gruppeinstruktør, resepsjonist og ellers med ting som trenger å fikses rundt på huset. 

Holder på å utdanne meg videre som kostholdsveileder og rehabiliteringstrener via AFPT, fordi jeg brenner for å hjelpe folk til å få en bedre hverdag.

Tara Helena 

Jag er 84 model 2 barn og gift! Älskar vintern och sörlandet all sport som har med skidor och snowboard og göra får mig till att driva med RRR og Styrka om det er med vekter eller ren kroppsträning så som TRX spelar ingen rollHar utdanat mig på idrottshögskolan i Oslo som PT och konkurrera i längdskidor där jag gick på skidgymnasiet + jobbat som skidinstruktör i många årSkateboard er en balanse ting jag gjör på sommaren kom ihåg åldern har ingen gränser livet är en dans på rosor om det bestämmer dig för att leva

Med Vennlig hilsen Tara Helena 

Øyvind Johansen

Er fast ansatt som PT og instruktør på sine Functional 45 og sirkeltreninger timer hos oss. Han har sin utdanning fra Akademiet for personlig trenin, er leder for Arendal bokse og kickboxingklubb og har lang erfaring med gruppetimer. Øyvind har trent på Aktiv trening i 11 år, er godt kjent på senteret og er en naturlig del av staben.

«Jeg ønsker å formidle hvor enkelt, morsomt og funksjonelt trening kan være og følger opp kundene for å føle mestring og bli mer selvstendige»

Ramalia
Er dypt opptatt av at folk skal føle seg autentisk på timene mine. At de lever i nuet- føle på utfordringer og seier og glede i det de trener. Litt sånn « ups and downs» slik som livet. Det er da de oppdager at de har kontroll! Vet dere ikke det allerede så har jeg timer med bevelser til musikk. SH’BAM får frem det morsomme i meg. For jeg er energisk og hysterisk vittig! I denne timen er det feststemning som er i fokus.
BODYBALANCE tok jeg nå nylig i våres. Det får frem det milde i meg. Det gjør meg avbalansert og fokusert. Skal ikke kimse med denne yogainpirerte timen- den får frem krigeren i deg. Og får deg til å føle deg sterk utenfra og skarpt inni.
Jeg jobber også som sykepleier på heltid. Har barn og samboer. Men er ferdig med stasjonsvogn tiden og kjører nå mini cooper cab

Tore Bergstrøm
 
Hei.
Jeg er fylt 70 år, men trener stadig vekk 3 ganger i uken. Jeg har alltid vært opptatt av treningslære, anatomi og fysiologi i forbindelse med trening, og oppdaterer meg stadig med ny kunnskap. Jeg er utdannet sykepleier med spesialutdannelse i intensiv, lederutdanning, prosjektledelse og trenerutdanning.
Min hovedaktivitet hos Aktiv er Arendal Rundt som er i sykkelsalen. Der tar vi imot gamle og nye deltakere med personlig veiledning i hva og hvordan til morsom rytmemusikk og virtuelle løyper. Faglig sett er  dette variert intervall og fartslek. det er DU som bestemmer hvor tungt det skal være, med litt «pushing» av meg. Timene inneholder det meste fra ren intervall 4×4 til lavintens «maraton». Smil og godt humør med svette og slit.
VELKOMMEN.
Janne Caroline
 
jeg er sertifisert pt, weight trainer og kostholdsveileder gjennom AFPT. Kurser jeg har hatt er basisball centercore, basisball raw, basisball intro/senior, og holder på med les mills bodypump kurs nå. Har også glatrim, tabata og run-ride-row.
Det som er viktig for meg er at trening skal være moro og at medlemmer som kommer på time skal føle seg velkommen, godt tatt vare på og få kjenne på mestringsfølelse. Vi har det moro i salen og alle passer inn!!