Aktiv trening Arendal

Velkommen til oss!

I forkant av denne høysesongen har jobbet godt med planlegging og kompetanseheving🤩 Vi er nå i gang med timeplanen og har gleden av å presentere et bredt utvalg timer både for deg som her helt ny, mosjonist eller idrettsutøver. Utstyret vårt får både en ukentlig gjennomgang og halvårlige service. Alt skal nå være klart til å tåle en travel høst!

Aktiv Trening Arendal jobber i disse dager tett med profesjonelle samarbeidspartnere for å fortsatt kunne lage et så godt tilbud for deg som mulig! Vi vil slippe flere gode nyheter med jevne mellomrom frem desember🌟

Nøl aldri med å ta kontakt med oss hvis et er noe du tenker lurer på, enten du er helt ny, har et helseproblem, er mosjonist eller erfaren utøver!

I tillegg til våre medlemskap og priser (se egen fane) har vi nå også en enkel og fleksibel Vipps mulighet for drop in og kortere medlemskap:

Bedriftstrening? Fremover vil vi samarbeide med flere bedrifter. Enten hos oss eller på arbeidsplassen: 

Vi er som alltid opptatt renhold og setter stor pris på at du har med deg innesko: 

Selv om vi nå i like stor grad ikke må følge smitteverns reglene vi har blitt vandt til, gjelder like fullt våre trivsels regler. Det er fortsatt mye smitte, og vi har implementert følgende i allerede eksisterende regler med fokus på hygiene hos oss: 

Bare kom på trening når du er HELT FRISK!

Du må alltid ha med medlemskortet ditt og registrere dette i kortleseren når du kommer.

Mange på trening? Logg inn på Min side og klikk på besøk senter for å finne antall innlogget i Frolandsveien 6.

         God trening❤️

Senteret vil være åpent for nøkkelkorttilgang fra 0500 – med siste innsjekk kl 2400 fremover. 

HAR DU AV EN ELLER ANNEN GRUNN IKKE KORTET DITT, TA KONTAKT MED OSS PÅ MAIL (arendal@aktivtrening.no) ELLER NÅR RESEPSJONEN ER ÅPEN! 

Byggetrinn 3:

Vi gleder oss veldig til å få innendørs paddelbaner, golf simulatorer og nye aktører for aktivitet og trivsel til Frolandsveien 6. Dessverre har byggeperioden tatt litt lenger tid enn planlagt, men både baner og ny parkering vil bli ferdig høsten 2023!

Du finner kart og ytterligere beskrivelser av parkeringsmulighetene pr i dag på FB, Instagram og på senteret. Det vil også være skilting videre ved innkjøringen til nr 6. 

Varig livsstilsendring?

Har du over tid forsøkt å gå ned i vekt og komme i gang med regelmessig trening uten å få de resultatene du ønsker deg?

Vi har rullerende opptak av Roede medlemmer, både individuelt og i gruppe, se www.roede.com. Vi har også Personlige Trenere som legger til rette for både trening og kostholdsendringer med utgangspunkt i dine ønsker og behov. Ta kontakt på tlf 99461337.

Har dere spørsmål når dere oss alltid på arendal@aktivtrening.no, FB og Instagram. 

Tlf 99461337

Se også Facebook/Instagram-siden vår for siste nytt/informasjon.

BOOK GRUPPETIME

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Legg til din overskrift her