Aktiv trening Arendal

Velkommen til oss!

Sammen med våre flotte medlemmer har vi  klart å etablere gode smittevernrutiner basert på Virke Trening og FHI sine retningslinjer. Tusen, tusen takk til alle dere som virkelig tar dette på alvor! 

Aller viktigst nå er uansett at vi skaper trygge rammer for all trening. I tillegg til smittevernstiltakene har vi  oppgradert både bemanningen og vaske rutinene våre, slik at det oppleves trygt å trene hos oss.

Derfor: 

 – Du kan bare trene hvis du er helt symptomfri!

 – Håndvask/hånddesinfeksjon skal gjennomføres før/under/etter trening.

–  Vis god hostehygiene!

–  ALT av utstyr skal ryddes på plass og vaskes før og etter bruk, med papir og anviste spray flasker. Spør hvis du lurer på hvordan. 

–  Vis hensyn og hold avstand jmf retningslinjer fra myndighetene. 1 meter ved moderat fysisk aktivitet og 2 meter ved hard fysisk aktivitet.  

–  Garderober og dusj kan brukes med samme 1 meters regel. 

–  Prøv å ha med deg så lite som mulig på trening.

NB: det vil ikke være anledning til å ha med seg store bagger rundt i lokalet. 

–  Alle skal ha med eget, rent håndkle til bruk på apparatene og i gruppetreningssalen . Ha alltid på deg rent treningstøy. 

– Det vil være færre plasser på gruppetimene enn vi er vant til, HUSK Å BOOKE DEG AV HVIS DU IKKE KAN KOMME! Vi vurderer kontinuerlig behovet for evt flere timer. 

– NB: DET VIL KUN VÆRE INNGANG GJENNOM RUNDELLENE SELV OM RESEPSJONEN ER ÅPEN! ALLE MÅ DERFOR ALLTID HA MED SEG EGET NØKKELKORT! Dette pga pålagt smittesporing. DET BLIR DESSVERRE SLIK AT DU MÅ SNU I DØRA HVIS IKKE DETTE ER PÅ PLASS. 

Senteret vil være åpent for nøkkelkorttilgang fra 0500 – med siste innsjekk kl 2300 fremover. 

HAR DU AV EN ELLER ANNEN GRUNN IKKE KORTET DITT, TA KONTAKT MED OSS PÅ MAIL (arendal@aktivtrening.no) ELLER NÅR RESEPSJONEN ER ÅPEN! 

Til dere som fortsatt syns at det er «tungvint» å forholde dere til reglene som gjelder for treningssentrene må vi dessverre sette foten ned:

Onsdag 13.01 starter vi nytt, 6 ukers Aktiv Lappen kurs for deg mellom 12-15 år. Vi gleder oss til nye uker med temaer om trygg og morsom trening, mat som funker og smarte holdinger. Ta kontakt med Mari på 99461337 for mer info!

Har dere spørsmål når dere oss alltid på arendal@aktivtrening.no, FB og Instagram. Tlf 99461337/90409849

Se også Facebook/Instagram-siden vår for siste nytt/informasjon.

BOOK GRUPPETIME