Aktiv trening Arendal

KJÆRE AKTIV MEDLEMMER

Håper dere har det bra!

Med utgangspunkt i regjeringens uttalelser 7.5 ser det ut som vi får lov til å åpne 15.6 igjen. Vi ser enormt frem til vanlige hverdager i Frolandsveien sammen med dere alle!

I løpet av de siste ukene har vi fått mange tilbakemeldinger som virkelig viser hva vår bransje betyr for så mange. Både som treningsarena og møteplass. Uavhengig av alder, forutsetninger eller mål for egen aktivitet og trening. Det gir oss en super motivasjon til å jobbe enda hardere for å lage et så godt tilbud til dere som mulig når vi åpner i Juni!

Under finner dere informasjon om hvilke kompensasjonsordninger som er aktuelle hos oss. Vi ønsker derfor og informere dere om følgende muligheter ang medlemsavgift som allerede er trukket, og hva som skjer videre.

For dere som ikke allerede har bedt om frys, oppsigelse eller gitt oss en tilbakemelding om at medlemskapet skal løpe som vanlig, vil det være 3 valg muligheter som kompensasjon for trekket som gikk 20.3 for April, og trekket som kommer til å gå 20.04 for Mai og 20.05 for Juni.

For dagene dere har mistet i Mars tilbyr vi dere:

1. Et gavekort på en måneds gratis trening til en venn/familiemedlem som ikke er medlem hos oss, verdi 570,- Dette kan benyttes når det måtte passe i 2020.

2. Et nytt treningsprogram lagd av en av våre PTèr du kan få tilsendt på mail eller i appen til Exor Live, verdi 299,-

For trekkene som går 20.04 for mai og 20.05 for juni: 

1. De som ønsker det får kreditert månedsbeløpene sine i sin helhet ved å henvende på e-post til arendal@aktivtrening.no, eller i resepsjonen når vi åpner igjen. 

2. De som ønsker det kan få en Aktiv bag, verdi 399,-

3. De som ønsker det kan få et gavekort på treningsveiledning inkl program, verdi 399,-

Treningsbag og treningsprogram kan også fåes ved henvendelse til arendal@aktivtrening.no eller i resepsjonen når vi åpner. Gavekort på trening kan hentes i resepsjonen fom 15.6

Til alle dere som uoppfordret har sagt at dere ønsker, og har mulighet til å støtte Aktiv i denne tiden ved å la medlemskapet løpe: dere kan selvfølgelig også benytte dere av alle disse alternativene! Det er uansett en vanskelig tid likviditetsmessig og vi vi setter enormt pris på initiativet!

Vi er ydmyke, stolte og som nevnt før mer takknemlige enn dere aner, for støtten og engasjementet vi har opplevd de siste ukene. Det gjør oss om mulig enda mer klare for å gjøre alt vi kan for at Aktiv skal kunne åpne med samme tilbud, nå også som en «ny striglet» versjon av seg selv. Vi  vet som nevnt nå hva senteret vårt betyr ikke bare for oss, men også for så mange andre. Det varmer!

Vi setter utrolig pris på dere alle, og gleder oss til vi kan sees igjen!

Har dere spørsmål når dere oss alltid på arendal@aktivtrening.no, FB og Instagram. Tlf 99461337/90409849

Se også Facebook/Instagram-siden vår for siste nytt/informasjon.

BOOK GRUPPETIME