AKTIV PRIVAT

Ansatte som er i god form yter mer, har øket trivsel og mindre fravær. Det vanlige er at bedriften sponser et gitt beløp pr. mnd (f.eks. 50%) av treningsavgiften til den ansatte.

ANSATTE SOM ER I GOD FORM YTER MER

Dersom du ønsker å få dine ansatte i mer aktivitet, så vil du få et godt resultat ved å sponse hver enkelt ansatt med et personlig treningsmedlemskap. Appeler til de ansatte om å komme seg i bedre form og informer dem om at de nå har en mer gunstig mulighet en tidligere. Det beste er personlig medlemskap, da dette gir den enkelte mulighet til å trene akkurat når man vil. Det er også en mulighet med felles arrangerte gruppetimer.

Å tilby de ansatte fysisk trening er alltid en god investering. 

TA KONTAKT

Ta kontakt med ditt nærmeste senter for et godt oppstartstilbud! Aktiv trening kan tilby foredag/kurs for bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Alternative kurs er; kosthold og trening, styrketrening, motivasjons kurs for livsstilsendring, betydningen av styrketrening i typiske barne og ungdoms idretter som fotball, handball, sykling, svømming, osv.

BESTILL ABONNEMENT

GRUPPETRENING

Bli med på trening i fellesskap med andre. Det er gøy og gir deg inspirasjon til å stå på. Varier treningen din og prøv forskjellige timer. Vi har mange du kan velge mellom.

BLI MEDLEM

Aktiv trening tilbyr deg et rikt treningstilbud enten du foretrekker gruppetimer eller styrke/kondisjon i treningsstudio. Vi håper at du vil finne en treningsform som passer akkurat deg.

PERSONLIG TRENER

I dag er bruk av personlig trener blitt stadig mer populært, fordi det gir resultater uansett nivå og alder.