Aktive barn på Aktiv trening

Barnepassen og barnetreningen har nå tatt juleferie, men vi er tilbake med nye muligheter fom januar 2023. 

Vi runder også av årets siste Aktiv Lappen medio desember, også her med ny oppstart i januar.

Høsten 2022 har vi valgt å satse litt ekstra på barna, og samler alle våre nye og eksisterende tilbud i konseptet Aktive Barn på Aktiv trening. Hensikten er å skape en arena for aktivitet for både barn og voksne samtidig, og bidra til mestring, aktivitets og treningsglede for alle aldersgrupper. Konseptet Aktive Barn på Aktiv Trening inneholder nå:

  • Basisball med Baby 
  • Barnepass 0-10 år
  • Barnetrening 6-10 år 
  • Aktiv Lappen 11-15 åBasisball med Baby: timen er utarbeidet i samarbeid med Basisball for tilrettelagt trening både i svangerskapet og etter fødsel.

Tid: Tirsdag kl 10.30. Timen er åpen både for våre medlemmer (inkludert i medlemskapet/booking som vanlig) og drop in kunder ved ledige plasser (påmelding på mail/100,- pr gang/Vipps): Spørsmål/prøvetime? ta kontakt med oss på arendal@aktivtrening.no

Barnepass 0-10 år: Barnepassen vil være åpen Lørdag fra 9.15-11.30. Det vil være muligheter for både medlemskap/forhåndsbooking og drop in. Bookingmuligheten legges ut sammen med gruppetimen på lørdag. Er det ledige plasser i appen er det fritt frem for å bare komme/drop in.Alle ansatte i barnepassen er over 16 og har gyldig Politiattest jmf Virke Aktiv Helse sine retningslinjer. Det vil maks være 6 barn pr ansatt av gangen. Barnepassen befinner seg fysisk inne hos tidligere Morgenfugl og er skiltet fra hovedinngangen. 

Priser for medlemskap pr mnd pr barn: 100,- /signeres i resepsjonen eller pr mail (arendal@aktivtrening.no).

Ledige plasser kan benyttes som drop in: 50,- pr gang/Vipps. 

Trivselsregler Barnepass: TRIVSELSREGLER BARNEPASS

Barnetrening 6-10 år: Aktivitet/lek/trening i gruppe tilrettelagt av Personlig trener og Fysioterapeut. Lørdag kl 11 i salen i 1 etg. 

Barnetreningen har samme medlemsbetingelser og priser som barnepassen, inkl muligheter for drop in/Vipps ved ledige plasser. 

Timeplan for de voksne denne høsten er som følger:

Medlemskap i Aktive Barn på Aktiv Trening gir tilgang til booking både av barnepass og aktivitetsgrupper. Medlemskapene har ingen admin gebyr eller binding, kun en måneds oppsigelse. 

Aktiv Lappen: Vi har de siste årene hatt jevnlige oppstarter av Aktiv Lappen for aldersgruppen 11-15 år. Mange av deltagerne har vi gleden av å ha på senteret for videre trening etter endt kurs. Ta kontakt for informasjon om neste oppstart!

For innmelding/spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss i resepsjonen, arendal@aktivtrening.no eller tlf 99461337.