MEDLEMSKAP INFO

Aktiv trening tilbyr deg et rikt treningstilbud enten du foretrekker gruppetimer eller styrke/kondisjon i treningssudio. Vi håper at du vil finne en treningsform som passer akkurat deg.

GJESTETRENING

Aktiv trening består i dag av 15 treningssenter. Er du medlem på et av våre senter, kan du gjestetrene fritt på alle de andre sentrene innenfor gjeldene åpningsteder (unntak «Aktiv Gym»-medlemskap). Ta kontakt med resepsjonen når du skal trene på et annet senter enn der du er registrert som medlem. Medlemskort/bevis skal fremlegges også ved «gjestetrening».

TRYGG OPPSTART

Alle nye medlemmer i Aktiv trening får tilbud om gjennomgang av et treningsprogram med treningsveileder. Tid for gjennomgang avtales ved oppstart.

PRISER

Velg Bli medlem og velg aktuelt senter for full oversikt over priser og tilbud.

Velg BLI MEDLEM og velg så det senteret som passer deg best. Der finner du type medlemskap og priser.

Trykk på MENY knappen og velg ditt senter. Der vil du nederst på siden finne åpningstidene.

Du kan logge deg på Min side og registrere pause der. Det avhenger av type medlemskap hvor lenge og hvilken type pause du kan registrere.

Du avslutter medlemskapet ved å sende en epost til ditt treningssenter.
Epostadressen finner du ved å velge ditt senter fra menyen.
Oppsigelsetid er 1 måned og regnes fra den første i måneden etter dato på mottatt oppsigelse. Eksempel: dersom du sender oppsigelse i mai måned så er juni din siste betalende måned, som du også kan trene. 
Du kan ombestemme deg og be om at medlemskapet skal fortsette innen oppsigelsesmåneden, og slipper da å betale ny medlemsregistrering.

BLI MEDLEM

GRUPPETRENING

Bli med på trening i fellesskap med andre. Det er gøy og gir deg inspirasjon til å stå på. Varier treningen din og prøv forskjellige timer. Vi har mange du kan velge mellom.

AKTIV BEDRIFT

Mennesker som er i god form yter mer, har økt trivsel og er mindre borte fra jobben. Å tilby de ansatte fysisk trening er alltid en god investering. Ta kontakt med ditt nærmeste senter for et godt oppstartstilbud!

PERSONLIG TRENER

I dag er bruken av personlig trener blitt stadig mer populært fordi det gir resultater uansett alder og nivå.