Gruppetrening

På Aktiv Trening Arendal har vi et stort hjerte for gruppetrening. Etter 25 års erfaring i bransjen har vi plukket ut konseptene og timene våre med omhu. Basert på hvordan vi på best mulig måte kan skape treningseffekt og treningsglede. Uansett forutsetninger, alltid med fokus på viktige treningsprinsipper. For mange er tilhørigheten saltimene våre også gir viktig. Vi kan garantere deg at du blir tatt godt i mot av både instruktører og andre deltagere. 

Har du aldri vært på gruppetimer før? Ta kontakt med oss på forhånd eller si i fra til instruktøren når du kommer, så skal vi sørge for at det blir en god opplevelse. Husk at en gang må nødvendigvis være den første😉

Gjeldene timeplan finner du til enhver tid her: https://medlem.aktivtrening.no/Booking/GroupSessions?org=994637312

For å booke deg på timer trenger du et brukernavn (medlemsnr) og passord (fødselsdato 6 siffer). Brukernavnet får du i resepsjonen når du melder deg inn. Er du medlem fra før og trenger hjelp til å booke timer, last gjerne ned appen vår og ta kontakt med resepsjonen. 

Alle timer åpner for booking kl 21, 2 dager før timene starter. Feks legges mandags timene lørdag kveld. 

Ta også kontakt med oss hvis du er i tvil om hvilke timer som passer for deg, hva det evt er lurt å starte med. Ønsker du prøvetimer på bestemte dager må vi vite dette 3 dager i forkant, slik at vi kan være behjelpelige med å melde deg på.

TIMEBESKRIVELSER

Råsterk: Livsstils relatert styrketrening med fokus på basisøvelsen og intensitet,  enten med vektstenger eller kortere hantel stenger. Målet for timen er å bli sterkere, endre kroppssammensetningen, både se og kjenne resultater. Råsterk tar helsen på alvor, legger til rette for styrketrening etter gjeldene treningsprinsipper med nok belasting, god instruksjon og trygghet ifht teknikk.

BASISBALL ER ET MOTIVERENDE OG FAGLIG SOLID TRENINGSKONSEPT MED MULIGHETER KOMPLETTE OG GODE TRENINGSØKTER UANSETT FORUTSETNINGER OG MÅLSETNINGER. 

Basisball Raw: Basistime som trenes med råskap. Styrke, kraft og koordinasjon trigges i et relativt høyt tempo. Fokuset er på utholdende og eksplosiv styrke, og hele kroppen trenes gjennom varierte og tøffe øvelser. Du styrer selv tempoet og vanskelighetsgraden. Slik kan du ta få og tunge repetisjoner eller flere eksplosive repetisjoner, alt med utgangspunkt i egne forutsetninger og/eller hva man ønsker å oppnå med treningen. 

Basisball CenterCore: er en effektiv basistime med fokus på kjernemuskulatur som skal sikre grunnlaget for en sterk og funksjonell kropp. Timen har fokus på styrke, balanse, stabilitet og mobilitet og kan fint tilpasses ulike forutsetninger.

Basisball Athletic: er du klar til å utfordre hverdags-atleten i deg? Vi trenger alle fysiske utfordringer i hverdagen, ved å trene grunnleggende bevegelsesmønstre kan du oppnå mye! Basisball Athletic er inspirert av idretten, enkle baseøvelser er satt i system. Den består av intervaller med fokus på tempo, utholdenhet. koordinasjon og styrke. I denne timen kombinerer vi bruk av Basisball, hoppetau, kjeller og jump-box.

Basisball Intro: fokuserer på funksjonell styrke, balanse, stabilitet og mobilitet. Passer for deg som ønsker å trene hele kroppen i et rolig tempo. Dette er en god time å bli kjent med Basisball på. 

LESMILLS INTERNATIONAL ER ET SELSKAP FRA NEW ZEALAND SOM LEVERER FERDIG KOREOGRAFERTE GRUPPETRENINGS KONSEPTER TIL MUSIKK VERDEN OVER. 

MED VÅRE LESMILLS PRODUKTER SØRGER VI TIL ENVHER TID FOR Å KVALITETSSIKRE OG OPPDATERE BÅDE TIMENE OG INSTRUKTØRENE VÅRE. 

LesMills BodyStep: er den gamle steptimen i «ny innpakning»! Bodystep er enkel, morsom og atletisk trening på stepkasser. Denne gruppetimen har mest fokus på kondisjon og noe styrketrening. 

LesMills BodyAttack: er en enkel og effektiv kondisjonstime. Intervallene gjennomføres som intensive aerobic bevegelser, kombinert med stabiltet og styrke. BodyAttack passer for alle som vil ha resultater av treningen, og liker og gi det lille ekstra. Hvis det er lenge siden du har trent eller bare trenger det, får du alternative øvelser gjennom timen.

LesMills Core: er en time hvor alle muskler rundt kjernen av kroppen trenes. I buk og nedre del av rygg. Det vil også være viktige øvelser for hofter og setemuskultatur. Det i utgangspunktet en utfordrende time, men du vil få hjelp til å finne alternativer som passer dine forutsetninger og nivå. En sterk kjerne gir det bedre forutsetninger ifht både hverdag og trening!

LesMills BodyPump: legger tilrette for utholdende styrketrening med vektstang. Store muskelgrupper inkludert kjernemuskulaturen trenes i effektive serier. Du lærer markløft, knebøy, roing og militærpress med en fornuftig progresjon vil du oppleve at du raskt kan klare mer enn du trodde!

LesMills BodyBalance: er en perfekt blanding av yoga, thai chi og pilates som gir rom for konsentrasjon og avspenning. I en BodyBalance time trenes styrke og fleksibilitet til vakker og harmonisk musikk. Det er fokus på mage/rygg muskulatur, styrke og smidighet, bevegelighet og balanse. Stress og spenninger i kroppen reduseres, holdningen forbedres og timen kan være med på øke din mentale tilstedeværelse. 

Gla`gym: er en av våre 5 senior timer pr uke. Timen er Tabata inspirert og tilpasset målgruppen med fokus på både kondisjon og styrke. Det benyttes enkelt utstyr som vektskiver, strikk mm underveis i timen. 

LesMills Sha`Bam: er en morsom danse økt der ingen danseerfaring kreves! Den er inspirert av ulike danse arter og sjangere, med tilhørende inspirerende musikk. Så lenge du har en positiv innstilling  lokkes frem smilet hos de aller fleste. 

Gla´trim: er også en av våre senior timer. Time med fokus holdningsmuskulatur, mobilitet og balanse i tillegg til litt kondisjon og styrketrening av store muskelgrupper. Alt med kroppen som belastning og verktøy. 

TøffTrening: er en time for deg som ønsker en knalltøff time med fokus på kondisjon og funksjonell styrketrening. Timen varierer fra gang til gang og gir deg muligheten til å trene med en fantastisk gjeng. 

Tabata: er en enkel og tøff kondisjon og styrketime, hvor du selv styrer intensiteten. Tabata er basert på intervaller der du jobber hardt i en gitt periode for deretter å ha en pause/hvile. Varighetene på intervallene vil variere med utgangspunkt i hvordan instruktøren legger opp timen. 

RunRideRow: er en intervall basert kondisjonstime der du både får gleden av å både gå/løpe, sykle og ro. Timen intensitetsstyres via vårt Myzone intensitet styringssystem og/eller andre trenings «gadgets» eller din subjektive opplevelse hvilket nivå du er på. Et antall intervaller gjennomføres ferdig på et apparat før du flytter til neste. En morsom og effektiv kondisjonstime til fengende musikk som passer for alle, uansett utgangspunkt og forutsetninger. 

HIIT functional 45: er en gruppetime med fokus på høy intensitet, funksjonelle øvelser og mestringsfølelse. Intervallene og øvelsene varierer stadig for å utfordre deltagerne til å yte sitt beste i hver økt. Alle øvelser kan tilrettelegges til dine forutsetninger og ditt nivå. Passer for alle!

HIIT Synrgy: har samme fokus som HIIT functional 45, men gjennomføres i Synrgy området ute i treningslokalet.

Synrgy – Synrgy 360: morsom styrke og kondisjonstrening, gjennomføres som sirkeltrening rundt det røde apparatet i Synrgy området. Alle øvelser kan tilpasses den enkelte. Si i fra til instruktøren hvis du er helt ny/eller har ting du må ta hensyn til!

Arendal rundt: er en 55 min spinningtime lagt opp etter byen og omegns mange fine sykkelmuligheter og løyper. Her får du mulighet til å forestille deg bakker og sletter kjenner fra før mens du sykler. Timen har fokus på sykkel teknikk, kondisjon, styrke og ikke minst sykkelglede. Passer for alle!

Sykkel 3/Løp: opprinnelig en ordinær spinningtime der du også kan booke plass på tredemølle (5 plasser). 

Basisball med baby: timen er utarbeidet i samarbeid med Basisball for tilrettelagt trening både i svangerskapet og etter fødsel. Spørsmål/prøvetime? ta kontakt med oss på arendal@aktivtrening.no