VÅRE PERSONLIGE TRENERE

NINA FURSETH

Utdanning: ProPTA Certified Personal Trainer and Nutrition Technician.

Omfattet treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, teknikk og utførelse, skadeforebygging, treningsoppbygging, styrke, utholdenhet, livsstil, treningsernæring, oppsett av treningsprogram, kost og diettplaner, matvare behandling og sikkerhet (food-safety).

Generell treningsbakgrunn: Har jobbet som PT og kostveileder siden 2010, først som selvstendig næringsdrivende, så ansatt i kjeden siden 2013. Har over 20 års egen erfaring med styrketrening, samt vært aktiv og konkurrert i Bodyfitness (2003-2017) Treningen er en livsstil, og noe som gir glede og energi i hverdagen!

Kostveiledning: Setter opp individuelt tilpassede kostplaner og dietter etter behov og målsetning. Har god kunnskap innen helsekost etter to års fulltids stilling som kostveileder og fagmedarbeider i Supernature Concept Store (Oslo 2011-2013)

Treningsfilosofi: «Total Fitness» – Det å bli den beste utgaven av seg selv, ved hjelp av en sunn og aktiv livsstil! Dine viktigste verktøy her er innsats, tålmodighet og kontinuitet. Resultatet vil alltid gjenspeiles av innsatsen.

Sterke sider som PT: Trening, kosthold og helse er en livsstil og min aller største interesse. Jeg ønsker at så mange som mulig skal få oppleve den gleden og mestringsfølelsen det gir å komme i gang med trening, samt de helsemessige fordelene ved et optimalt, variert og sunt kosthold.

Jeg har en helhetlig måte å se hver person på, og kan dermed tilpasse treningen (og kostholdet) på en best mulig måte ut i fra dine forutsetninger. Og viktigst av alt: Det er aldri for sent å starte!

Kontakt direkte: E-post: nina@aktivtrening.no Mob: 97788227

Webside: www.totalfitnesscoach.no