PERSONLIG TRENER

I dag er bruk av personlig trener blitt stadig mer populært, fordi det gir resultater uansett nivå og alder. Du bestemmer om du vil bruke Personlig Trener bare i starten for å komme i gang eller over lengre tid.

PERSONLIG OPPFØLGING

Sammen med din Personlige Trener setter dere opp dine målsettinger og ut i fra disse skreddersys et stimulerende og kreativt treningsopplegg. Din Personlige Trener vil motivere deg og sørge for at du trener riktig, sikkert og effektivt. Du får mer effekt ut av tiden du legger ned i trening, hjelp til å oppnå resultater og ikke minst oppleve varierende og motiverende trening. Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din Personlige Trener, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultat. Personlig Trening er for deg som ønsker det «lille ekstra».

FOR DEG SOM...

– ønsker varig vektreduksjon
– vil bedre egne forutsetninger for en spesifikk idrett
– ønsker mer muskelmasse og mer overskudd
– har lite treningserfaring og trenger hjelp til å komme i gang
– ønsker å lære mer om trening og om hvordan kroppen fungerer.

DITT TRENINGSSENTER

GRUPPETRENING

Bli med på trening i fellesskap med andre. Det er gøy og gir deg inspirasjon til å stå på. Varier treningen din og prøv forskjellige timer. Vi har mange du kan velge mellom.

BLI MEDLEM

Aktiv trening tilbyr deg et rikt treningstilbud enten du foretrekker gruppetimer eller styke/kondisjon i treningsstudio. Vi håper at du vil finne en treningsform som passer akkurat deg.

AKTIV BEDRIFT

Mennesker som er i god form yter mer, har økt trivsel og er mindre borte fra jobben. Å tilby de ansatte fysisk trening er alltid en god investering. Ta kontakt med ditt nærmeste senter for et godt oppstartstilbud!

BLI MEDLEM