PERSONLIG TRENER

En personlig trener har faglig kompetanse som bidrar til at du trener mer effektivt og raskere når dine mål. Uansett hvilke forutsetninger og mål du har, har vi en PT som kan hjelpe deg.

Hvordan fungerer det?

Et samarbeid med personlig trener (PT) blir innledet med en kartlegging av dine ønsker og behov. PT vil be om informasjon om målsetning, treningsbakgrunn og eventuelle skader og sykdommer. Videre kan det bli utført enkle tester for å vurdere nåværende status i forhold til bevegelighet, styrke eller kondisjon. Det blir deretter utviklet et individuelt tilpasset treningsprogram, som er optimalisert i forhold til dine forutsetninger og mål.

 

Når dere kommer i gang med treningen, vil din PT passe på at alle øvelser gjennomføres trygt, samtidig som du blir motivert til å prestere ditt beste. PT dokumenterer alle treningsøktene dine og holder følge med fremgang. I tillegg kan det benyttes fysiske tester, som måling av kroppssammensetning, bevegelighet, styrke eller kondisjon, der det er aktuelt.

 

Omtrent alle som trener med PT får resultater raskere enn de som trener alene. I tillegg til at du skal få den effekten du ønsker, håper vi at treningen skal gi økt mestringsfølelse og motivasjon til å holde frem med aktiviteten i lang tid fremover. Underveis i oppfølgingen vil vi derfor gjøre vårt beste for å gi deg de verktøyene du trenger, i form av kunnskap og treningsglede.

 

Det er opp til deg om du vil bruke PT for å få hjelp til å komme i gang med treningen, eller om du vil ha en partner på veien mot mer langsiktige mål.

Nivå på personlige trenere

Våre personlige trenere har ulik utdanning og erfaring. En PT som er nyutdannet er plassert på et lavere nivå enn en PT med lang erfaring og høyere utdanning. Vi verdsetter god kvalitet, og bestemmer pris ut fra hvilket nivå PTen er på. Nivå 1 er den laveste prisklassen, mens nivå 3 er den høyeste.

Finn din personlige trener på ditt senter

DITT TRENINGSSENTER

BLI MEDLEM

Aktiv trening tilbyr deg et rikt treningstilbud enten du foretrekker gruppetimer eller styke/kondisjon i treningsstudio. Vi håper at du vil finne en treningsform som passer akkurat deg.