Personlig Trener

Aktiv trening Ulstein Sentrum


Bruk av personleg trenar blir meir og meir populært, fordi dette gir resultat uansett nivå og alder. Vi veit også at trening og fysisk aktivitet er det som MÅ til for å ta vare på helsa, og auke yteevne. Å lære god trening er ei investering for livet!
Saman med din personlege trenar set de opp dine målsettingar, og ut ifrå desse får du skreddarsydd eit effektivt og variert treningsopplegg. Din personlege trenar vil motivere deg, og sørgje for at du trenar riktig og får god kvalitet på treningstida di. Du bestemmer sjølv kor lenge du vil nytte din personlege trenar, men eit samarbeid over tid vil gi best resultat. Personleg treningsrettleiing er for deg som ønskjer maksimalt utbytte av den tida du legg i trening.

VÅRE PERSONLIGE TRENERE:


Holistisk livsstilscoach og massør, Björn Östbye

Utdanning:

C.H.E.K. Institute trained and certified exercise coach and holistic lifestyle coach level 2, London/Lancashire 2012-2016
Massasjeutdannelse v/ Jens Melgaard / JM Massageskole, Ålesund, november 2014- november 2015 
S.A.F.E. Grunnleggende anatomi, treningsveileder og sertifisert personleg trenar, Stockholm 2007-09
Erfaring:
>3000 timer personleg trening
Interesseområder:
Holistisk helse, kost og ernæring, trening med fokus på funksjon og integrasjon.
Min filosofi som trenar:
All trening bør vere individuelt balansert utifrå behov, evne og målsetning. Det som er rett for meg er ikkje nødvendigvis rett for deg. Eg vil prøve å møte deg der DU er. Når eg veit kva DU veit så vil eg bruka min kompetanse for å formidle det du treng å vite. Saman tar vi deg til målet gjennom en kontinuerlig læreprosess.
Kontakt: bjorn@aktivtrening.no, Tel: 472 64 775
Heimesida: bjorn.ptenhance.com


 

Jesper Törnqvist

Fødd 1985. Vakse opp i Kimito, Finland.
Alltid vore interrisert i idrett og fysisk aktivitet. Drive med fleire ulike idrettsgreiner.
Spelar og har spela fotball på elitenivå dei siste 10 åra.
Har dei siste 2 åra jobba på treningssenter, med treningsveiledning i ulike former. I forbindelse med mi eiga idrettskarriere, har eg minst 10 års erfaring med trening og den fysiske kroppen. 

Utdanning:
Personal Fitness Trainer, ISSA California, 2011
Eksamen i Coaching og lederskap innan idrett, Umeå Universitet 2008-2011
Sertifisert Actic treningsveileder, 2012
Idrettsmassør, Docilis Umeå, 2010

Min filosofi om trening
Eg har via mykje av livet mitt til idretten, og då kanskje framfor alt til fotball og styrke/kondisjons-trening. Personlig har eg behov for ei allsidig treningsform, og eg trur at menneske som invidid har stor nytte av denne treningsforma. Det som tidlegare fyrst og fremst har vore ein hobby, er no også mitt yrke. Som Personlig Trener er målet mitt å hjelpe deg å forbedre livet ditt gjennom effektiv og morsom trening. Ambisjonen min er å, saman med deg, sette i hop eit dynamisk treningsprogram som blir utforma utifrå dine spesifikke behov, mål og interesser. Trenar ein med glede, aukar prestasjonen og dermed resultatetet. Eg bygger all mi trening på glede i botn, og arbeidar mykje med at klienten skal bli involvert i si eiga trening. Har klienten innsikt i treninga fører det med seg utvikling, og for meg er utvikling og glede dei to ledande orda når det kjem til trening. Mine styrker som trenar er at eg ser deg som individ, og at eg med mi pedagogiske evne, mitt glade humør og mitt engasjement kan støtte og skape eit fint treningsmiljø for DEG og DI trening.

Trening skal vere moro, effektivt og eit godt levesett!

Kontakt: jesper@aktivtrening.no, Tlf: 47 20 00 04 


 

Personlig Trener og Kostveileder, Nina Furseth

Utdanning:
ProPTA Certified Personal Trainer and Nutrition Technician 2009:
Omfattet bl.a treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, teknikk og utførelse, skadeforebygging, treningsoppbygging, styrke, utholdenhet, livsstil, treningsernæring, oppsett av kost og diettplaner,
matvare behandling og sikkerhet (food-safety).

• 18 års egen erfaring med styrketrening
• 12 år som aktiv bodyfitnessutøver - med 19 konkurranser, derav 16 pallplasseringer
• Europeisk og Overall Verdensmester i Bodyfitness 2010
• God kunnskap og kompetanse innen helsekost (herunder allergimat) og supermat etter 2 år fulltid som kostveileder og fagmedarbeider i Supernature Concept Store
• Setter opp spesialtilpassede kostplaner og dietter etter behov og målsetning. Ta kontakt for mer info: nina@aktivtrening.no 

Litt om Nina:
Nina jobber som personlig trener og kostveileder ved Aktiv trening primært i Ulsteinvik (v/kapasitet på Hareid)
Trening, kosthold/ernæring, sunn matlaging, helse og fitness er hennes største interesser og en livsstil.

Hun trener mye selv, hovedsakelig styrketrening, går mye og litt spinning. På kjøkkenet står sunn og proteinrik matlaging i fokus, og på hjemmesiden er det blogg med register for både søte og salte oppskrifter. Hjemmelagde proteinbarer, cookies og lignende protein "snop"er en favoritt!

"Total Fitness" – Det å bli en BEDRE utgave av seg selv, ved hjelp av en sunn og aktiv livsstil!

Kontaktinformasjon:
Tlf: 97 78 82 27
E-post: nina@aktivtrening.no
Hjemmeside: www.totalfitnesscoach.no