Roede kurs

Aktiv trening Arendal

Start i dag for siste gang!

Det finnes mange måter å gå ned i vekt på, og det er mange "veier til Rom"!
Nyere forsking viser at det ikke spiller så stor rolle hvordan vi går ned i vekt, men hvordan vi klarer å "ta vare på" vektreduksjonen og de nye vanene våre over tid! Det aller fleste vet hva de skal gjøre, med strever med å få gjort det i praksis - over tid. Kjenner du deg igjen? Vi kan i såfall hjelpe deg!

Roede-metodens filosofi er like sunn og enkel som den er holdbar.
Små endringer gir gode resultater – og alle matvarer er lov. Noe kan du spise mye av, mens andre ting bør du spise litt mindre av. Du kan naturligvis unne deg noe ekstra nå og da, men skal du beholde vekttapet må du endre noen vaner. Roede-metoden passer for ALLE som vil ned i vekt, enten du skal ned 5 kilo eller 50 kilo!

Roede-metoden består av fire pilarer som alle er like viktige.
Vi har kalt dem Matglede, Aktivitet, Motivasjon & mestring og Lettere Sammen. Roede-metodens fire pilarer danner grunnlaget for våre populære Roede-kurs som finnes i hele Norge. På kurs hos oss får du personlig oppfølging slik at du kan gjøre endringer i livsstilen som passer for deg – du får nye vaner du kan LEVE med. Kurslederen er der for å støtte deg, og har selv gått ned i vekt og vet akkurat hva som skal til for at du også kommer i mål!
 

Aktiv Trening Arendal har siden 2013 samarbeidet med Grete Roede AS.
Vi har kontnuerlig oppstart av ulike kurs som Drop in,Roede Aktiv og Hold Vekten. 

Roede Aktiv er et Roede Standard kurs som inkluderer trening i kursmøtet.
Kurset blir tilpasset dere to som går sammen på kurs. Kurset varer i ca 35 minutter hver gang.
Roede Drop-in gir deg personlig vektoppfølging en gang i uken, og hvert møte varer i ca 15 minutter. Velg mellom 8 (Drop-in standard) eller 4 ukers (Drop-in express) oppfølging. Kjennskap til Roede-metoden er en fordel.
Hold Vekten er selve "helseforsikringen" etter at en har kommet i mål med vektreduksjonen. Her vil månedlige samlinger være med å sikre at en ikke faller tilbake i gamle vaner og mønstre, slik at en slipper å begynne på nytt igjen!

For mer informasjon se:http://www.greteroede.no/

Spørsmål?
 Mari: mari@aktivtrening.no eller tlf 99461337
 

 

 

Roede Mann