Vi som jobber her

Aktiv trening Arendal

Mari Mæle Gjeisklid, Daglig Leder
Mari er utdannet Ergoterapeut med etterutdanning i helsepedagogisk veiledning og kognitiv terapi. Hun er Personlig Trener fra NIH, med tilleggsutdanning i trening for spesielle grupper, kosthold samt instruktørutdannelse fra SAFE og SATS. Er også sertifisert Pre Basic Training og TRX instruktør, Råsterk, Synrgy, Trigger Piont Grid og Basisball instruktør. Mari er også utdannet Roede kursleder, med bestått Roede skolen del 1 og 2. 
Mari har sin arbeidserfaring fra både 2. linjetjenesten, attførings og treningsbransjen, som terapeut, veileder, personlig trener, instruktør, selger og administrasjons medarbeider.
Hun har fra 1996 instruert i de fleste gruppetreningskonsepter på alle nivåer, inkludert spinning.
Som personlig trener er hun opptatt av å møte hver enkelt der de er både fysisk og psykisk, hjelpe kundene sine til  hensiktsmessig planlegging av aktivitet og trening i hverdagen, slik at de kan nå målsetninger som er realistiske og ønskelige ut i fra gjeldene treningsprinsipper og rammer. Mari har for øvrig stort fokus på tilstedeværelse, og er opptatt av å få deg til å yte det du kan og skal underveis. Både i gruppetreningstimene og i individuelle økter

Ann Karin Andersen, Administrasjons og resepsjonsansvarlig, NK
Ann Karin startet sin karriere i treningsbransjen i 1996, og tok sitt første kurs gjennom Norges Helsestudioforbund samme år.
Siden har hun jobbet og har erfaring fra 6 ulike treningssentre, både som resepsjonist, instruktør, treningsveileder og personlig trener. Ann Karin har hatt diverse leder og linjeleder stillinger, blandt annet som leder av styrketreningsavdelinger, som gruppetreningskoordinator, resepsjonsleder og i perioder som toppleder.
Ann Karin har flere sertifiseringer, blandt annet som TRX gruppetreningsinstruktør, som instruktør i 5 Les Mills produkter. Hun er Advanced instructor i Bodypump og Body Step. Hun er sertifisert Personlig Trener gjennom S.A.F.E (nå Norges Idrettshøgskole sin PT utdanning). Er sertifisert TRX, Råsterk og Trigger Point Grid instruktør.
Ann Karin sitt motiverende vesen og faglige tyngde gjør henne til et naturlig valg som veileder, PT og instruktør for både de som vurderer å starte med trening, for de som bare trenger "et spark bak", og for de som har trent en stund.

Sissel Aslaksen
Sissel er en av eierne av senteret, og den mest dedikerte vedlikeholdssjefen som finnes! Vi er takknemmelig og glade for jobben hun gjør, for både oss og kundene våre som har glede av stort sett alltid rene nok lokaler. Du finner også Sissel i resepsjonen noen dager i uka.
Sissel har i mange år jobbet i barnehage og i Aleris. Hun har et stort hjerte for Aktiv Trening Arendal, noe som gjenspeiler hennes arbeidsinnsats. 

Nora Victoria Johnson Evjen
Nora er utdannet ved Aalborg Sporthøjskole, som Fitness Personlig Trener og Styrketrener. Nora er veldig glad i, og bruker mye tid på trening og alle former for fysisk aktivitet. Hun har stor kunnskap og kompetanse innen både teknikk og treningsprinsipper når det kommer til vektløfting og styrkeløflt. Nora er grunneleggeren av Tøff Trening, og er instruktør på disse timene hos oss.

Annette Svae Shabazi 
Annette er utdannet hudpleier og har tidligere drevet egen praksis. Hun begynte å jobbe på treningssenter som resepsjonist og trimkonsulent i 1996, og startet hos oss som instruktør vår 2015. I tillegg til å være veldig opptatt av trening, kost og ernæring, har hun brunt belte i karate.
Hun er sertifisert instruktør i Bodybalance, Tabata, TRX og Basisball og er «håndplukket» av oss andre instruktører med til sammen mange år bak oss i bransjen. Vi gleder oss til å dele hennes unike øvelsesbilde og treningsglede med dere!

Rainer Nilsen
Rainer har lang erfaring fra sykkelsetet, både ute og innendørs, og debuterte i høst som spinninginstruktør. Han kaller seg "mosjonist +", og har de siste fire årene jobbet aktivt og systematisk med å forbedre resultatene sine på ritt som Birkebeinerrittet, Grenserittet mm. Aller mest for å konkurrere med seg selv. Rainer vil nå også motivere og hjelpe Aktiv Trening Arendal sine kunder med  å nå sine mål. Enten det handler om bedre helse, eller prestasjoner av ulike slag.

Markus Aslaksen
Markus er ansatt som sentermedarbeider og PT, og dere finner han både i resepsjonen, i gruppetreningssalen, i tillegg til treningssalen. Han er lidenskapelig opptatt av trening, og driver med Freerunning, parkour og er tidligere kretsmester i skating. Han har i tillegg til dette vært trener for de yngre i Freerunning på Fevik. Markus har fra å være lærling i Salg og service hatt en bratt læringskurve i bransjen, noe han har bestått med glans. Vi får stadige super gode tilbakemeldinger på den blide og service innstilte gutten i resepsjonen, som nå også er utdanning PT fra Active Education. 
Markus er sertifisert LesMills  og Basisball instruktør. I høst skal han ha Basisball Athletic, Rekrutten og Spesialstyrken i gruppetreningssalen. Sistnevnte sine egenutviklede timer med fokus på funksjonelle trening. 

Bjørn Aslaksen
Bjørn er våre Styreleder, og sammen med Sissel grunnleggeren av Aslaksen gym og Aktiv Trening Arendal. Bjørn løper fort, og du finner han ofte på mølla. Han har hver vår løpetimer ute frem mot Skagerakmila, og deler raust med tips og råd når det kommer til både teknikk og treningsprogram. Bjørn er også å finne i resepsjonen, og med moppen og vaskebøtta. Slik en "riktig" treningssentergrunder er vant til å jobbe.

Tore Bergstrøm
Tore har flere år bak seg både som sykelist og trener. Han er utdannet intensivsykepleier, har trener kurs i regi av Helsestudioforbundet og Les Mills. Tore har en helt genuin interesse for fysiologi, treningslære og teknikk. Han er utadvendt, glad og det betyr mye for han at kundene trives både med timene og seg selv når de deltar på timene hans. Er du helt ny er Tore «den rette mannen for deg»! Han har en helt egen evne til å få alle til å både gjennomføre og føle seg vel, samtidig som han pusher de som trenger det litt ekstra.

Astri Kjølsrud
Astri er utdannet hjelpepleier, og har mange år bak seg både som deltager og instruktør i treningsbransjen. Hun har vært instruktør for hjertetrim, i Arendal Turnforening og på Trimit. Astri har kurs i Bodypump, og diverse kurs i regi av Arendal Turnforenning. Hun har de siste 12 årene vært ansvarlig for Gla`trim gruppa på Trimit, og har skapt et flott miljø både i og utenfor treningssalen. I dag teller denne gjengen 40 stk som møtes til kaffe etter mandags treningene, jule og sommer avslutninger.

Anne Grete Johnson Lieng
I tillegg til mye annet har Anne Grete lang fartstid i treningsbransjen. Som eier og driver at Akthus på Nednes var hun den første i Aust Agder som introduserte spinning. Hun har vært daglig leder på SATS Arendal og etablerte Trim It. Anne Grete har bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole, med blandt annet trenerstudiet. Er D trener og trener 2 i ridning, og er en svært habil og aktiv rytter. Anne Grete skal fom høsten 2018 ha spinning timer hos oss! Hennes mål for timene er at hver  enkelt skal ha et godt treningsutbytte, og vil legge de til rette slik at de passer for de aller fleste med både fokus på treningseffekt og treningsglede!

Trond Rustenberg
Trond er vår mekaniker, vår egen "Reodor Felgen" som fikser og løser de aller fleste utfordinger. Han har ansvar for vedlikehold av alt utstyr, i tillegg til alle andre oppdrag han får når vi andre "kommer til kort". Trond jobber til daglig på Toyota Arendal, og er yrkesfalig sensor på Bilmekaniker linjen. 

Cathrine Alfsen

Emeline Tryggeseth

Knut-Sigurd Bygland

Jan Fredrik Reiersølmoen

Henriette Evjen


Anders A Sørgaard

Mari Justad

Sara Henriksen

Mathias Nylèn