Personlig trener

Aktiv trening Hareid


Bruk av personleg trenar blir meir og meir populært, fordi dette gir resultat uansett nivå og alder. Vi veit også at trening og fysisk aktivitet er det som MÅ til for å ta vare på helsa, og auke yteevne. Å lære god trening er ei investering for livet!
Saman med din personlege trenar set de opp dine målsettingar, og ut ifrå desse får du skreddarsydd eit effektivt og variert treningsopplegg. Din personlege trenar vil motivere deg, og sørgje for at du trenar riktig og får god kvalitet på treningstida di. Du bestemmer sjølv kor lenge du vil nytte din personlege trenar, men eit samarbeid over tid vil gi best resultat. Personleg treningsrettleiing er for deg som ønskjer maksimalt utbytte av den tida du legg i trening.

VÅRE PERSONLIGE TRENERE:


Holistisk livsstilscoach og massør, Björn Östbye

Utdanning:

C.H.E.K. Institute trained and certified exercise coach and holistic lifestyle coach level 2, London/Lancashire 2012-2016
Massasjeutdannelse v/ Jens Melgaard / JM Massageskole, Ålesund, november 2014- november 2015 
S.A.F.E. Grunnleggende anatomi, treningsveileder og sertifisert personleg trenar, Stockholm 2007-09
Erfaring:
>3000 timer personleg trening
Interesseområder:
Holistisk helse, kost og ernæring, trening med fokus på funksjon og integrasjon.
Min filosofi som trenar:
All trening bør vere individuelt balansert utifrå behov, evne og målsetning. Det som er rett for meg er ikkje nødvendigvis rett for deg. Eg vil prøve å møte deg der DU er. Når eg veit kva DU veit så vil eg bruka min kompetanse for å formidle det du treng å vite. Saman tar vi deg til målet gjennom en kontinuerlig læreprosess.
Kontakt: bjorn@aktivtrening.no, Tel: 472 64 775
Heimesida: bjorn.ptenhance.com

 

Jesper Törnqvist

Fødd 1985. Vakse opp i Kimito, Finland.
Alltid vore interrisert i idrett og fysisk aktivitet. Drive med fleire ulike idrettsgreiner.
Spelar og har spela fotball på elitenivå dei siste 10 åra.
Har dei siste 2 åra jobba på treningssenter, med treningsveiledning i ulike former. I forbindelse med mi eiga idrettskarriere, har eg minst 10 års erfaring med trening og den fysiske kroppen. 

Utdanning:
Personal Fitness Trainer, ISSA California, 2011
Eksamen i Coaching og lederskap innan idrett, Umeå Universitet 2008-2011
Sertifisert Actic treningsveileder, 2012
Idrettsmassør, Docilis Umeå, 2010

Min filosofi om trening
Eg har via mykje av livet mitt til idretten, og då kanskje framfor alt til fotball og styrke/kondisjons-trening. Personlig har eg behov for ei allsidig treningsform, og eg trur at menneske som invidid har stor nytte av denne treningsforma. Det som tidlegare fyrst og fremst har vore ein hobby, er no også mitt yrke. Som Personlig Trener er målet mitt å hjelpe deg å forbedre livet ditt gjennom effektiv og morsom trening. Ambisjonen min er å, saman med deg, sette i hop eit dynamisk treningsprogram som blir utforma utifrå dine spesifikke behov, mål og interesser. Trenar ein med glede, aukar prestasjonen og dermed resultatetet. Eg bygger all mi trening på glede i botn, og arbeidar mykje med at klienten skal bli involvert i si eiga trening. Har klienten innsikt i treninga fører det med seg utvikling, og for meg er utvikling og glede dei to ledande orda når det kjem til trening. Mine styrker som trenar er at eg ser deg som individ, og at eg med mi pedagogiske evne, mitt glade humør og mitt engasjement kan støtte og skape eit fint treningsmiljø for DEG og DI trening.

Trening skal vere moro, effektivt og eit godt levesett!

Kontakt: jesper@aktivtrening.no, Tlf: 47 20 00 04 

 

Personlig Trener og Kostveileder, Nina Furseth

Utdanning:
ProPTA Certified Personal Trainer and Nutrition Technician 2009:
Omfattet bl.a treningslære, anatomi, fysiologi, biomekanikk, teknikk og utførelse, skadeforebygging, treningsoppbygging, styrke, utholdenhet, livsstil, treningsernæring, oppsett av kost og diettplaner,
matvare behandling og sikkerhet (food-safety).

• 15 års egen erfaring med styrketrening
• 10 år som aktiv bodyfitnessutøver - med 17 konkurranser, derav 14 pallplasseringer
• Europeisk og Overall Verdensmester i Bodyfitness 2010
• God kunnskap og kompetanse innen helsekost (herunder allergimat) og supermat etter 2 år fulltid som kostveileder og fagmedarbeider i Supernature Concept Store
• Setter opp spesialtilpassede kostplaner og dietter etter behov og målsetning. Ta kontakt for mer info: nina@aktivtrening.no 

Litt om Nina:
Nina jobber som personlig trener og kostveileder ved Aktiv trening i Ulsteinvik og på Hareid.
Trening, kosthold/ernæring, sunn matlaging, helse og fitness er hennes største interesser og en livsstil.

Hun trener mye selv, hovedsakelig styrketrening, løping (intervaller) ute og litt spinning. På kjøkkenet står sunn og proteinrik matlaging i fokus, og på hjemmesiden er det blogg med register for både søte og salte oppskrifter. Hjemmelagde proteinbarer og lignende protein "snop"er en favoritt!

"Total Fitness" – Det å bli en BEDRE utgave av seg selv, ved hjelp av en sunn og aktiv livsstil!

Kontaktinformasjon:
Tlf: 97 78 82 27
E-post: nina@aktivtrening.no
Hjemmeside: www.totalfitnesscoach.no



Personlig Trener, Live Kollbotn Frantzen

Utdanning og sertifiseringer:

  • Bachelor i idrett, (Høgskolen i Bergen)
  • Personlig Trener, (Høgskolen i Bergen)
  • CrossFit Level 1 Trainer, (Greg Glassman, CEO, CrossFit Inc)
  • Kettlebell Level 1 Trainer, (IKFF CKT, Norges Kettlebellforbund)
  • Aerobic instructor, (Scandinavian Academy of Fitness Education)
  • Klatreleder inne (Norges klatreforbund)

Litt om Live:
Min egen trening består av crossfit, tradisjonell styrketrening, løping, skikjøring, volleyball, kettlebells, gymnastikk, toppturer, sykling, langrenn, klatring, vannsport og aktiviteter jeg til en hver tid måtte finne interesse i. Det brede spekteret av kontinuerlig aktivitet bidrar til at jeg holder en god fysisk form og er motivert til å holde meg i bevegelse.
Jeg har jobbet innenfor treningsbransjen i 5 år, og den største motivasjonen er å se den store påvirkningskraften fysisk aktivitet kan ha på det helhetlige menneske - både fysisk, psykisk og mentalt.
Min filosofi
Treningsglede, mestringsfølelse og allsidighet er de tre tingene jeg har mest fokus på i mitt arbeid som personlig trener, gruppeinstruktør, og i min egen treningshverdag. Det viktigste med trening er at det skal være lystbetont. Klarer man å finne aktiviteter man trives godt med, er det enkelt å opprettholde treningen over tid.
Trenger du hjelp til å komme i gang med fysisk aktivitet, eller ønsker du å nå nye høyder med treningen din? Da kan jeg hjelpe deg!
 
Kontaktinformasjon:
Tlf: 900 71 412
Epost: live@aktivtrening.no
 

Intro-tilbud på personlig trener

Aktiv Trening på Hareid, Varleitet og i Ulsteinvik har flere personlige trenere. Vi ser at å trene med personlig trener er noe mange benytter seg av. I forbindelse med dette har vi opprettet et tilbud til nye og gamle medlemmer: 

2 timer med personlig trener og individuelt tilpasset treningsprogram til totalt kun kr 1.400,-

*Inkluderer treningsprogram tilpasset deg og dine mål.

Les mer om våre personlige trenere under.

Våre personlig trenere

Björn Östbye: bjorn@aktivtrening.no, tlf. 48 88 90 13

Jesper Törnqvist: jesper@aktivtrening.no, tlf. 47 20 00 04

Nina Furseth: nina@aktivtrening.no, tlf. 97 78 82 27